Το ΚΔΑΠ ΜΕΑ «ΟΝΕΙΡΟ ΖΩΗΣ» με στόχο την ποιοτική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου των παιδιών ΑΜΕΑ, αλλά και δεδομένου ότι δεν λειτουργούν οι Δομές των ΚΔΑΠ ΜΕΑ σε όλη τη Χώρα αυτή την δύσκολη περίοδο που διανύουμε, έθεσε σε λειτουργία ηλεκτρονική πλατφόρμα, όπου καθημερινά αναρτώνται ποικίλες δημιουργικές δραστηριότητες από τους εκπαιδευτικούς του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Με Αναπηρία «ΟΝΕΙΡΟ ΖΩΗΣ».

Συγκεκριμένα, καθημερινά αναρτώνται διάφορες δραστηριότητες (καλλιτεχνικών, μουσικής, μοντέρνου και σύγχρονου χορού, γυμναστικής, φυσιοθεραπείας, λογοθεραπείας και εργοθεραπείας κλπ) σε διάφορες μορφές (κείμενο, εικόνες, βίντεο).

Η πλατφόρμα λειτουργεί ήδη δύο εβδομάδες  για τα παιδιά και τους γονείς τους που είναι εγγεγραμμένοι στις Δομές του ΚΔΑΠ ΜΕΑ Όνειρο Ζωής που στεγάζονται στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.  Επίσης, δημιουργήθηκε ομάδα Viber για την υποστήριξη και επικοινωνία των γονέων μεταξύ τους καθώς και με τους ειδικούς της Δομής με στόχο να συνεχίσουμε την απαραίτητη για όλους μας καθημερινή επαφή.

Το ΚΔΑΠ ΜΕΑ Όνειρο Ζωής θέλοντας να συνεισφέρει περισσότερο, αποφάσισε :

η πλατφόρμα να είναι προσβάσιμη  σε όλα τα παιδιά ΑΜΕΑ

Είναι ένας διαδικτυακός χώρος φιλόξενος για τα παιδιά και τους γονείς τους στον οποίο θα μπορούν να συνδέονται καθημερινά από υπολογιστή ή κινητό smart phone ή tablet και να βλέπουν βίντεο , εκπαιδευτικό υλικό και δραστηριότητες που ετοιμάζουν καθημερινά οι εκπαιδευτές του Κέντρου με πολύ αγάπη , μεράκι και επαγγελματισμό.

Τα παιδιά θα έχουν την δυνατότητα με την βοήθεια των γονιών τους  να απαντούν στους εκπαιδευτικούς με μήνυμα , βίντεο , φωτογραφίες , να συμμετέχουν σε δράσεις και περνούν το χρόνο τους δημιουργικά.

Ο λογαριασμός του κάθε παιδιού είναι προσωπικός και δεν είναι ορατός από κανέναν πέραν των εκπαιδευτικών  του Κέντρου.

Η παραπάνω υπηρεσία παρέχεται αφιλοκερδώς , είναι ΔΩΡΕΑΝ και μόνο μέσω της πλατφόρμας.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Απαραίτητη προϋπόθεση συμμετοχής είναι η συμπλήρωση (όλων των πεδίων) και η αποστολή της Αίτηση ΕγγραφήςΥπεύθυνης Δήλωσης που επισυνάπτεται παρακάτω, στο info@oneirozois.gr. 

σε μορφή docx. ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ – ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ

σε μορφή pdf. ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ – ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ

Με την παραλαβή της αίτησης εγγραφής,  θα σας αποσταλούν στο email σας προσωπικοί κωδικοί πρόσβασης και οδηγίες πρόσβασης στην πλατφόρμα! Σας περιμένουμε!!

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6970037481

Skip to content